Scufundări în Pelion

Peninsula Pelion este la fel de unică şi superbă sub apă, precum este la suprafaţă. În apele de un albastru intens ale Golfului Pagasitic şi ale Mării Egee, există o lume subacvatică minunată.

"Şcoala de Scufundări din Pelion " oferă o largă selecţie de programe de scufundări şi excursii pentru toate nivelele de scafandri, de la amatori la cei experimentaţi. Mai jos puteţi găsi o prezentare generală a lecţiilor şi cursurilor noastre.

VEDEŢI LOCURILE DE SCUFUNDĂRI

Programele de formare pentru scufundări din Pelion

 1. Descoperiţi Scuba Diving Scopul programului:: Teorie de bază şi formare practică pentru oricare care doreşte să cunoască aventuroasele scufundări autonome într-un timp scurt. Nu se acordă nicio certificare.
 2. Scafandru în ape deschise(Open Water Diver) Scopul programului: Furnizarea unui training complet oricărei persoane care doreşte să devină un scafandru de SCUBA, punând accentul pe competenţele şi cunoştinţele necesare pentru dezvoltarea unui scafandru amator în condiţii de siguranţă şi pentru îmbunătăţirea încrederii persoanelor cărora le place aventura explorării subacvatice.
 3. Scafandru experimentat în ape deschise (Advanced Open Water Diver) Scopul programului: Permite scafandrilor în ape deschise să îşi extindă abilităţile în apă şi să aibă o experienţă practică mai bogată.
 4. Scafandru de salvare (Rescue Diver) Scopul programului:Dezvoltă în detaliu abilităţile de salvare.
 5. 5. Scafandru de prim ajutor (Diver First Aid) Scopul programului:Să înveţe scafandrii cum să gestioneze accidentele de scufundări şi alte leziuni care pot surveni la locul de scufundări.
 6. 6. Administrator de oxigen Scopul programului: Să înveţe scafandrul cum să manipuleze echipamentul de alimentare cu oxigen pentru a gestiona un accident de scufundare.
 7. 7. Maestru scafandru (Divemaster) Scopul programului: Să furnizeze o pregătire eficientă oricărei persoane care doreşte să supravegheze scafandrii de agrement şi să conducă programe de scufundări de agrement.

Excursii de scufundări în Pelion

 Excursiile noastre de scufundări sunt realizate cu barca de viteză de 6 m lungime, în care încap 12 persoane sau 8 scafandri cu întregul echipament. Baza noastră este pitorescul şi desuetul sat Agia Kiriaki care este situat un punctul sudic al Peninsulei Magnesia, exact în faţa Crucii, după cum localnicii numesc punctul unde Golful Pagasitic întâlneşte Marea Egee.

Vom începe scufundările din portul Agia Kiriaki, într-o varietate de destinaţii unice, către toate cele trei mări pentru a explora insuliţele şi rocile Golfului Pagasitic ( Paleo Trikeri, Pythou, Mikra, Prassouda, Alatas ), spre Argyroniso şi insuliţele Mării Evoean, precum şi zonele de pe coasta de est a Pelionului în Marea Egee şi Evia de nord, reciful Lefteris, Pontikonisi, şi multe altele.

Epave, recifuri, corali gorgonian şi contact cu mamifere mari (foci, delfini) sunt obiectivele excursiilor zilnice.

Este limpede faptul că scufundările nu au loc în Chorefto Pelion (unde este situat hotelul), ci în locuri diferite la 60 sau 90 minute distanţă de hotel.

Pentru a participa, este necesar: să fiţi într-o condiţie fizică excelentă şi să aveţi propriul mijloc de transport sau puteţi să călătoriţi cu autobuzul în cazul în care se formează un grup.

ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΤΑΔΥΣΕΩΝ:

 1. Άγιος Νικόλαος – Agios Nikolaos
 2. Αλυκές, Άγιος Στέφανος – Alikes, Agios Stefanos
 3. Πλάκες - Plakes
 4. Κάτω Γατζέα – Kato Gatzea
 5. Κάλαμος - Kalamos
 6. Πάου - Paou
 7. Αλατάς - Alatas
 8. Πρασούδα -Prasouda
 9. Τραχήλι - Trachili
 10. Πυθού - Pythou
 11. Αγία Κυριακή, Ναυάγιο ¨Καλή τύχη¨ – Agia Kiriaki, “Kali tichi” wreck
 12. Ύφαλος Λευτέρης, Ναυάγιο ¨Βέρα¨ - Reef “Lefteris”, “Vera” wreck

 

.


Make a Reservation or Contact us


(*)
Invalid Input

(*)
Invalid Input

(*)
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

(*)

  RefreshInvalid Input

Please type these numbers

Read More

 • Plajele din Pelion

  Plajele din Pelion

  Înotaţi sau mergeţi într-o croazieră pe plajele faimoase din Pelion sau pe plajele unice neexplorate din Pelion şi bucuraţi-vă de vacanţa dumneavoastră!

QUALITY SELECTION 2013

 

BEST-3

Rezervari Online

Oferte!

 •  April – May - June 2019

  Direct Hotel Reservation Special Offers!

   

  05/04/19 – 16/04/19:

  Superior Quality Studio: 40€

  Superior Suite Sea View: 50€

  Superior Family Apartment: 52€

   

  17/04/19 – 13/06/19:

  Superior Quality Studio: 45€

  Superior Suite Sea View: 55€

  Superior Family Apartment: 58€

   

  Contactați-ne la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau la telefon 0030 24260 23405 pentru mai multe informatii.

   

 
Content Development & Copyright: Thanasis Baroutas 2014
Fotos by: Ilias Pelion Kapetanakis, Thanasis Baroutas, Michalis Pornalis
Web Hosting Greece Inwebpro Ltd
Copyright © 2014 - Flamingohotel