Hotel

Sunteţi în căutarea unui loc liniştit pentru a petrece o vacanţă fără griji? Trăiţi o experienţă de vacanţă de neuitat la doar 20 metri distanţă de plajă într-unul din cele mai bune hoteluri din Pelion.

Hotelul Flamingo Pelion - Când relaxarea este necesară..

Căutaţi miturile, scăpaţi în natură, simţiţi visul, călcaţi pe urmele lui Regas Fereos, bucuraţi-vă de peisajele unice, înotaţi în apa de culoare turcoaz, relaxaţi-vă ascultând sunetul valurilor mării care se sparg. Bucuraţi-vă de linişte, respiraţi aerul proaspăt, încercaţi specialităţile locale şi beţi “tsipouro” şi vin de casă. Întâlniţi oameni noi, bucuraţi-vă de vacanţă şi trăiţi o experienţă de neuitat în hotelul nostru de familie din Horefto Pelion.

Călătoriţi la Pelion, acolo unde soarele întâlneşte marea, verdele dispare în albastrul Mării Egee, iar mitul se pierde în tradiţie. Veniţi la Horefto pentru a trăi propriul dumneavoastră mit descoperind ceea ce face diferenţa, iar hotelul “Flamingo” vă garantează o călătorie de neuitat care vă va solicita toate simţurile. Mitul trăieşte aici, descoperiţi-l.

Atunci când odihna este cea mai importantă necesitate în vacanţa dumneavoastră, hotelul Flamingo Beach -Horefto Pelion-, construit în arhitectura tradiţională din Pelion, situat aproape de plaja cu nisip, decorat cu gust şi dragoste, devine soluţia ideală. Acest mediu plăcut de pe litoral este umplut de culorile florilor şi de lumina soarelui şi oferă o adevărată relaxare prin intermediul locurilor unde puteţi face plajă, să citiţi sau să vă jucaţi cu prietenii.

După-masa şi seara, atmosfera calmă şi senină a hotelului nostru creează o stare de spirit potrivită pentru a vorbi cu prietenii în timp ce savuraţi o cafea sau o băutură. Curţile pardosite cu flori înflorite în partea din faţă şi partea laterală a hotelului vă pot satisface această dorinţă.

Hotelul Flamingo din Horefto, Pelion, precum păsările migratoare, cunoaşte secretele ospitalităţii şi adevăratele nevoi ale călătorilor şi vă aşteaptă să petreceţi o vacanţă plăcută şi lipsită de griji în Pelion, Grecia.

Hotelul Flamingo este unul din cele mai frumoase şi bine îngrijite hoteluri în Pelion. Aflaţi despre facilităţile şi serviciile disponibile în camerele noastre. Pelion, precum şi Hotelul Flamingo, vă aşteaptă!

.


Make a Reservation or Contact us


(*)
Invalid Input

(*)
Invalid Input

(*)
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

(*)

  RefreshInvalid Input

Please type these numbers

Read More

 • Cazare în Pelion Grecia

  Cazare în Pelion Grecia

  Facilităţi moderne la doar 20 metri de plajă pentru o cazare în Pelion Grecia cu o vedere spectaculară la albastrul nesfârşit al Mării Egee şi la verdele natural al Muntelui Pelion.

   

 • Vacanţă în Pelion Grecia

  Vacanţă în Pelion Grecia

  Doriţi să combinaţi un mediu verde şi magic cu plajele frumoase pentru a vă petrece vacanţa? Pelion vă aşteaptă!

 • Obiective turistice în Pelion

  Obiective turistice în Pelion

  Obiective turistice tradiţionale şi arhitecturale din Pelion. Descoperiţi obiectivele turistice din Pelion unul câte unul şi lăsaţi-vă impresionat de ele!

 • Oferte

  Oferte

  CEA MAI BUNĂ RATĂ & OFERTE GARANTAT (PENTRU REZERVĂRI) DE PE PAGINA NOASTRĂ DE INTERNET!

 • Aeroportul Volos

  Aeroportul Volos

  Obţineţi informaţii utile cu privire la plecările şi sosirile pe aeroportul Volos. Aflaţi toate zborurile care sosesc din Europa (Milano, Berlin, Nurnberg etc.) operate de AirBerlin, Ryanair & Lauda Air.

   

Read More

 • Muntele Pelion

  Muntele Pelion

  Bucuraţi-vă de o excursie minunată pe Muntele Pelion şi fiţi fermecat de plantele rare, plantele aromatice din Pelion, ciupercile din Pelion şi de fauna din Pelion!

QUALITY SELECTION 2013

 

BEST-3

Rezervari Online

Oferte!

 •  April – May - June 2019

  Direct Hotel Reservation Special Offers!

   

  05/04/19 – 16/04/19:

  Superior Quality Studio: 40€

  Superior Suite Sea View: 50€

  Superior Family Apartment: 52€

   

  17/04/19 – 13/06/19:

  Superior Quality Studio: 45€

  Superior Suite Sea View: 55€

  Superior Family Apartment: 58€

   

  Contactați-ne la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau la telefon 0030 24260 23405 pentru mai multe informatii.

   

 
Content Development & Copyright: Thanasis Baroutas 2014
Fotos by: Ilias Pelion Kapetanakis, Thanasis Baroutas, Michalis Pornalis
Web Hosting Greece Inwebpro Ltd
Copyright © 2014 - Flamingohotel