Trenul din Pelion

În timp ce sunteţi în vacanţă în Pelion, nu trebuie să săriţi peste o călătorie cu trenul din Pelion, binecunoscutul Moutzouris!

Trenul din Pelion a fost construit în două faze din 1894 până în 1903 de către inginerul de construcţii civile de origine italiană Evaristo De Chirico, tatăl faimosului pictor Giorgio de Chirico.

Trenul a constituit un punct de referinţă în zonă timp de 80 de ani deoarece a oferit servicii importante pentru dezvoltarea zonei de est a Pelionului, prin transferul persoanelor şi a mărfurilor de la Volos la Milies.

Astăzi, după 25 de ani de imobilitate, trenul din Pelion încă urmează aceeaşi rută!

Pornind din Lehonia, urcă, şuierând ca odinioară şi trecând prin satele tradiţionale Ano Gatzea, acolo unde face o scurtă oprire, Agia Triada, Agio Athanasio of Pinakates, Argyreika, şi termină călătoria în Milies.

În Milies, puteţi urmări inversia operată manual a direcţiei locomotivei, care se va îndrepta spre Lehonia la întoarcere.

În timp ce vă aflaţi în această călătorie minunată cu trenul din Pelion, veţi putea admira următoarele: capodoperele unice în Europa ale lui De Chirico (6 poduri de piatră cu două arce, trei arce. Patru arce, un pod din piatră cu cinci arce şi unul realizat din metal), poduri din piatră cu arce, nenumărate peisaje verzi, o trecere lină de la vis la realitate într-o armonie totală cu mediul natural bogat din Pelion. În plus, vechile staţii de tren prezintă un ridicat interes arcitectural şi liniile de tren (păstrate într-o stare excelentă până astăzi) sunt considerate unice în Grecia.

Când ajungeţi în Milies, templul lui Pammegistoi Taxiarches merită să fie vizitat datorită istoriei sale însemnate, din moment ce, printre altele, este locul original în care Anthimos Gazis a ridicat steagul revoluţiei împotriva posesiunii turce, pe data de 7 mai 1821. De asemenea, puteţi vizita “Psychis Akos”, unde steagul istoric, precum şi manuscrise unice, cărţi şi documente rare din perioada dominaţiei otomane sunt păstrate până astăzi. În cele din urmă, nu rataţi vizitarea muzeului de folclor.

Prin trecătorile munţilor din Milies puteţi trece în Vizitsa, Pinakates, Ai-Giorgi i să vizitaţi conacele vechi, bisericile şi numeroasele mănăstiri, toate purtându-vă în acele timpuri vechi.

Rutele încep în aprilie şi sezonul se încheie în octombrie. Acest drum este de asemenea indicat şi pentru drumeţii. Routes start in April and the season ends in October. This specific way is suitable for hiking, as well. De asemenea, merită să fie remarcat faptul că întregul tren poate fi închiriat de către asociaţii, grupuri de turişti sau orice persoană interesată.

Ruta Trenului din Pelion durează 90 de minute, cu o oprire de 15 minute în Ano Gatzea şi în Milies, cu o viteză medie de 20-25 km/h.

Hotelul Flamingo este unul dintre hotelurile din Pelion care vă poate ajuta cu orice altceva aţi putea avea nevoie, în ceaa ce priveşte trenul din Pelion.

INFORMAŢII: Tel: (+30) 24210 39723
 
Timetable:

 

Pe timpul iernii:

11.00 Din Ano Lehonia în Milies 16.00 Din

Milies în Ano Lehonia Sâmbăta şi duminica

din Aprilie până în octombrie Nu se

realizează călătorii în Duminica Paştilor

Pe tmpul verii:

11.00 Din Ano Lehonia în Milies

16.00 Din Milies în Ano Lehonia

Zilnic

.


Make a Reservation or Contact us


(*)
Invalid Input

(*)
Invalid Input

(*)
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

(*)

  RefreshInvalid Input

Please type these numbers

Read More

 • Guest Reviews

  Guest Reviews

  What people have said about Flamingo Hotel, Pelion, Horefto

 • Motive pentru a alege hotelul nostru

  Motive pentru a alege hotelul nostru

  Descoperiţi serviciile unice ale Hotelului Flamingo şi bucuraţi-vă de o vacanţă minunată în peisajul idilic plin de verdeaţă.

 • Horefto Grecia - Horefto Pelion

  Horefto Grecia - Horefto Pelion

  Descoperiţi un paradis pe pământ destinat vacanţelor, pe frumoasa plajă din Horefto înconjurată de culorile pline de viaţă a Pelionului.

 • Hotel

  Hotel

  Sunteţi în căutarea unui loc liniştit pentru a petrece o vacanţă fără griji? Trăiţi o experienţă de vacanţă de neuitat la doar 20 metri distanţă de plajă într-unul din cele mai bune hoteluri din Pelion.

QUALITY SELECTION 2013

 

BEST-3

Rezervari Online

Oferte!

 •  April – May - June 2019

  Direct Hotel Reservation Special Offers!

   

  05/04/19 – 16/04/19:

  Superior Quality Studio: 40€

  Superior Suite Sea View: 50€

  Superior Family Apartment: 52€

   

  17/04/19 – 13/06/19:

  Superior Quality Studio: 45€

  Superior Suite Sea View: 55€

  Superior Family Apartment: 58€

   

  Contactați-ne la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau la telefon 0030 24260 23405 pentru mai multe informatii.

   

 
Content Development & Copyright: Thanasis Baroutas 2014
Fotos by: Ilias Pelion Kapetanakis, Thanasis Baroutas, Michalis Pornalis
Web Hosting Greece Inwebpro Ltd
Copyright © 2014 - Flamingohotel