Horefto Grecia - Horefto Pelion

Descoperiţi un paradis pe pământ destinat vacanţelor, pe frumoasa plajă din Horefto înconjurată de culorile pline de viaţă a Pelionului.

Horefto în Pelion este una din cele mai frumoase plaje din Pelion şi, în acelaşi timp, cea mai mare şi mai bogată istoric. Este destinaţia multor turişti deoarece oferă o plajă nisipoasă minunată combinată cu apa curată, alături de hotelurile unice din Pelion, obiectivele turistice, activităţile, numărul mare de facilităţi şi multitudinea de evenimente. Mare şi munte, istorie, mitologie şi o mulţime de specialităţi locale sunt ingredientele ce compun chipul ideal al Horefto.

Din punct de vedere geografic, Horefto este portul municipalităţii Zagora, situate la 52 km NE de Volos şi deţine o infrastructură turistică, restaurante şi cafenele ce ofră vizitatorilor o mare varietate de distracţii şi activităţi de unde pot alege.

Vacanţa dumneavoastră în Horefto vă oferă şansa să cunoaşteţi istoria şi tradiţiile regiunii, revitalizare, odihnă şi relaxare într-o oază de linişte.

În cazul în care vă decideţi să vizitaţi Horefto în aprilie, mai, septembrie sau octombrie, cu siguranţă vă veţi bucura de liniştea, natura, plimbările şi înotul răcoritor în apa albastră.

.


Make a Reservation or Contact us


(*)
Invalid Input

(*)
Invalid Input

(*)
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

(*)

  RefreshInvalid Input

Please type these numbers

Read More

 • Hotel

  Hotel

  Sunteţi în căutarea unui loc liniştit pentru a petrece o vacanţă fără griji? Trăiţi o experienţă de vacanţă de neuitat la doar 20 metri distanţă de plajă într-unul din cele mai bune hoteluri din Pelion.

 • Cazare în Pelion Grecia

  Cazare în Pelion Grecia

  Facilităţi moderne la doar 20 metri de plajă pentru o cazare în Pelion Grecia cu o vedere spectaculară la albastrul nesfârşit al Mării Egee şi la verdele natural al Muntelui Pelion.

   

 • Vremea în Pelion

  Vremea în Pelion

  Găsiţi informaţii utile despre vremea din Pelion şi organizaţi-vă călătoria în fiecare sezon al anului! Primăvara, vara, toamna!

QUALITY SELECTION 2013

 

BEST-3

Rezervari Online

Oferte!

 •  April – May - June 2019

  Direct Hotel Reservation Special Offers!

   

  05/04/19 – 16/04/19:

  Superior Quality Studio: 40€

  Superior Suite Sea View: 50€

  Superior Family Apartment: 52€

   

  17/04/19 – 13/06/19:

  Superior Quality Studio: 45€

  Superior Suite Sea View: 55€

  Superior Family Apartment: 58€

   

  Contactați-ne la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau la telefon 0030 24260 23405 pentru mai multe informatii.

   

 
Content Development & Copyright: Thanasis Baroutas 2014
Fotos by: Ilias Pelion Kapetanakis, Thanasis Baroutas, Michalis Pornalis
Web Hosting Greece Inwebpro Ltd
Copyright © 2014 - Flamingohotel